Categorie ⟩ Nieuws uit de groepen

Groep 3

Hallo allemaal,

Wat leuk dat jullie een online bezoekje brengen aan groep 3!
In onze klas hoort iedereen erbij. Iedereen heeft zijn of haar eigen plekje in de groep en zo kunnen we allemaal op de beste manier leren.

We hebben al heel veel geleerd in het afgelopen jaar: we kunnen al boeken lezen en schrijven al heel netjes aan elkaar, daar doen we erg ons best op! We rekenen met geld en denken diep na over de sommen die we maken. Als we klaar zijn met ons werk doen we graag een reken- of taalspelletje of oefenen we verder op ons chromebook. Wij ontdekken en proberen graag alles uit!

We proberen minimaal één keer in de week naar buiten te gaan om daar les te krijgen, dat vinden we erg leuk en zeker in groep 3 is leren door spel en beweging heel belangrijk!
In groep 3 zijn we ook graag creatief aan de slag, we genieten erg van onze knutsellessen, onze werkjes hangen we op het raam, zodat dat mensen buiten ook mee kunnen genieten van wat wij maken.

Onder het knutselen zingen we vaak zomaar een liedje met elkaar dat we geleerd hebben. We kunnen ook al Engels en een Engels lied zingen is dan ook geen probleem. Zingen doen we graag, het maakt ons blij. We leren steeds weer nieuwe liedjes en juf begeleidt ons dan op de gitaar, dat klinkt al heel goed, daar zijn we trots op!

We hopen het schooljaar fijn met elkaar af te kunnen sluiten en er nog hele fijne weken van te maken met elkaar!

Groetjes,
Groep 3 en de juffen

FOTOALBUM

CONTACT
CBS DE DRIEMASTER